El ninot de neu (A TOT VENT-RÚST Book 577) (Catalan Edition) por Jo Nesbo

El ninot de neu (A TOT VENT-RÚST Book 577) (Catalan Edition) por Jo Nesbo
Titulo del libro : El ninot de neu (A TOT VENT-RÚST Book 577) (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : September 22, 2015
Autor : Jo Nesbo
Número de páginas : 512
Editor : Proa

Obtenga el libro de El ninot de neu (A TOT VENT-RÚST Book 577) (Catalan Edition) de Jo Nesbo en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Jo Nesbo con El ninot de neu (A TOT VENT-RÚST Book 577) (Catalan Edition)

És novembre i a Oslo acaba de caure la primera nevada de l’any. Una nit, la Birte Becker arriba a casa després de treballar i contempla el ninot de neu que el seu marit i el seu fill Jonas han fet al jardí. Però ells no han fet pas aquest ninot d’ulls negres, que mira la casa fixament. L’endemà, quan en Jonas es lleva la seva mare ha desaparegut. La seva bufanda rosa ara la porta el ninot... El detectiu Harry Hole sospita que hi ha una relació entre la desaparició de la Birte i un anònim que acaba de rebre. Un assassí que ha mort onze dones, sempre durant la primera nevada de l’any, dicta les regles d’un joc macabre, que portaran Harry Hole al límit de la bogeria.
Amb personatges sòlidament construïts i un suspens que narcotitzarà el lector, Nesbo presenta el cas que toca més de prop el seu detectiu.